Τελευταίες Ειδήσεις

Χρηστος Κτενας- Μήνυμα προς το Δήμαρχο και αρμόδιο Αντιδήμαρχο

 


Κύριοι λόγω της  γιορτινής ημέρας ,

 Όσον αφορά τα αδέσποτα, όσα "τρικ"και να κάνετε, και με όποιο "ομοιομουμιοκατασκευασμα" θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τα ΓΕΝόΜΕΝΑ των δύο χρόνων σας, είναι λογικό ν αποτύχετε διότι μιλάτε και ξοδεύετε  χρήματα κυρίως για μελλοντικά  παραγώμενα.
 Δεν θα πετύχετε ούτε σε αυτά εκβιάζοντας πρόσωπα καταστασεις και ανάγκες οικογεννειαρχών.
 Ενώ είχατε δωρεάν και προσυμφωνημένη λύση,υποκύψατε και συνεχίζετε με μια πεπατημένη του παρελθόντος εσείς και οριζόμενοί σας μέχρι πρότινος  με κάποιους μάλιστα καταγγέλοντές σας απ το Συλλογο(ΦΥ.ΣΙ.ΚΑ) που εσείς οι ίδιοι ζητήσατε να συσταθεί. 
 Το μυστικό της " επιτυχίας" το απεμπολήσατε
παρ όλο που γνωρίζατε  το όποιο και πολλαπλό  επιπλέον κόστος, προτιμίσατε να το μεταβιβάσετε στους Δημότες με το επιπλέον κόστος ανάθεσης στους έμεσα εκβιαζόμενους.
Αναλογιστείτε μόνο τα λειτουργικά έξοδα  που ήδη ανακοινώσατε για προσλήψεις 3 τουλάχιστον ατόμων που θ ασχολούνται με τ αδέσποταγια το τρίμηνο από 1-10-2021 μέχρι 31-12-2021
Καλό θα ήταν να προσθέσετε στην επόμενη ασνακοίνωσή σσς και την αμοιβή του Κτηνιαστρου και αναλώσιμων.
  Λύση δεν θα δώσετε όπως λειτουργείτε, σκαρφιζόμενοι μάλιστα διάφορα ή λέγοντας φταίνε μόνο άλλοι ή ο Κτενάς  που όπως λέτε δε συνεργάζεται.
Απορώ...γιατί στο συγκεκριμένο μέσον ενημέρωσης κανείς  δε σας ρωτάει... 
"Που και σε τι δε συνεργάζεται ο Κτενάς?"
  Εσείς οι ίδιοι δεν λύσατε όποια συνεργασία με τον ΚΤΕΝΑ παντός καιρού  και τη ΣΤΕΓΗ  με το αιτιολογικό μπορείτε μόνοι σας?
  Εγώ δεν αναρωτιέμαι.... λυπάμαι μόνο.
  Για ένα σας συγχαίρω, ενώ γνωρίζετε την πραγματικότητα, καταφέρνετε και περνάτε μέσω άλλων μια υποτιθέμενη διφορούμενη κατάσταση υποσχόμενοι πάρα πολλά για το μέλλον αυτής, κάτι το οποίο έπρεπε να έχετε κάνει στο παρελθόν.
 
 Κτενάς Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.