Τελευταίες Ειδήσεις

«Σάμερ Χιτς»: Ο Θωμάς Ζάμπρας έρχεται στην πατρίδα του, τα Τρίκαλα!

 


«ΣΑΜΕΡ ΧΙΤΣ»

Ο ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

8/10 @ Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Φρούριο

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει μετά τις διακοπές. Όχι ιδιαίτερα ξεαγχωμένος και με ξεφλουδισμένη πλάτη, αλλά τι να κάνεις. Επιστρέφει και χτυπάει με τα «Σάμερ Χιτς» σε φθινοπωρινό edition.
 

Μια παράσταση Stand up Comedy με τα καλύτερα κείμενα από τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις του Θωμά Ζάμπρα («Είχα και στο χωριό μου», «Εγώ γέλασα»), με ακυκλοφόρητα κείμενα που δεν χώρεσαν σε καμία παράσταση ως τώρα, αλλά και με μια δόση από νέο υλικό.
 

Με άλλα λόγια, η παράσταση έχει λίγο για όλους. Έχεις δει μόνο μία από τις παραστάσεις του; Σε έχει. Έχεις δει μόνο τα ακυκλοφόρητα; Σε έχει. Έχεις δει μόνο το νέο υλικό; Πού το είδες ρε stalker; Τέλος πάντων, σε έχει. Έχεις δει όλα αυτά; Στείλε μήνυμα και θα κάνει μαγικά με τράπουλα μόνο για σένα.
 

Η παράσταση με τα «καλύτερα», γίνεται στο πλαίσιο προετοιμασίας για βιντεοσκόπηση και των δύο παραστάσεων κάποια στιγμή στο μέλλον. Οπότε οποιοδήποτε feedback είναι ευπρόσδεκτο. Απλά όχι μανάδες.

Για διάθεση προσκλήσεων μέσω διαγωνισμών, συνεντεύξεις ή/και δημοσιογραφική κάλυψη στην παράσταση «Σάμερ Χιτς», επικοινωνήστε στο ak@hahcomedy.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.