Τελευταίες Ειδήσεις

O επόμενος υποψήφιος Δήμαρχος.


Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει δειλά δειλά ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων για τις δημοτικές αλλά και τις βουλευτικές εκλογές της χώρας μας.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η δουλειά ενός πολιτικού είναι αρκετά δύσκολη δεδομένου πάντα ότι γίνεται ορθά κι έχει  ως στόχο το κοινό  συμφέρον.  Ένας πολιτικός καλείται να αντιμετωπίσει  ζητήματα τα οποία επηρεάζουν  τους  πολίτες και την καθημερινότητά τους.

Άρα Πρέπει να διαθέτει  ηγετική προσωπικότητα, να μπορεί να επιβληθεί και να μην φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και δύσκολες αποφάσεις.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει για μένα αλλά και για πολλούς ακόμα πολίτες να έχει ο κάθε υποψήφιος για το καλό των πολιτών είναι τα εξής:

1.Να είναι έμπειρος  και με παραστάσεις στην πολιτική.

2.Να είναι φρέσκος,  πρωτοεμφανιζόμενος.

3.Να έχει οικονομική επιφάνεια.

4.Να είναι ειλικρινής.

5.Να έχει επιστημονική κατάρτιση.

6.Να έχει εμπειρία στην διαχείριση οικονομικών πόρων.

7.Να έχει εμπειρία στην διαχείριση προσωπικού.

8.Να έχει κότσια.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει ο κάθε υποψήφιος και τυγχάνει ιδιαίτερης βαρύτητας στις δυτικές και εξελιγμένες κοινωνίες είναι η προσφορά και ο εθελοντισμός προς τους συνανθρώπους μας. Η προσφορά ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια του καθενός θα πρέπει να στοχεύει στην δυστυχία αλλά και στην εκπαιδευτική συμπαράσταση  παιδιών ώστε να έχουν μία ευκαιρία στην ζωή τους. Μέσα από την πορεία ζωής του κάθε υποψηφίου θα πρέπει να διακρίνουμε την ‘’προσφορά του’’ , που σημαίνει ότι έχει το ψυχικό και πνευματικό ανάστημα να βοηθάει…..

Υ. Σ.    Η δράση που έλαβε χώρα το Σάββατο στο γήπεδο από την απερχόμενη διοίκηση  Βαβίτσα  προς τιμήν  των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών κι όχι μόνο αποτελεί ένδειξη πολιτισμού ! Οι κοινωνίες μόνο έτσι κοιτώντας διαχρονικά τον άνθρωπο  μπορούν να δουν καλύτερες και πιο ανθρώπινες σχέσεις στο μέλλον.

Καραλής Βάιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.