Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής Ελληνο-Πολωνική αγροτοκτηνοτροφική ημερίδα στο Hotel Kosta Famisi


Νέες προοπτικές ανάπτυξης- ενημέρωσης  και προβολής σηματοδοτεί η καθόλα επιτυχημένη  ημερίδα μεταξύ  Ελλάδος  και  Πολωνίας η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλαμπάκα στο  HOTEL  KOSTA  FAMISSI.

Θέμα της  ημερίδας ήταν η  ανταλλαγή  απόψεων σε  επίπεδο Αγροτικό – Κτηνοτροφικό,  ευζωίας των ζώων,  (χοιροτροφίας, προμήθειας τροφών και αγελαδοτροφίας , καλλιέργειας  και  ανάπτυξης  αγροτικών  προϊόντων).


Διοργανωτές ήταν οι εκπρόσωποι  των Αγροτικών  Συλλόγων  από  την  Πολωνία, το τουριστικό  Γραφείο   WHITE BLUE,  υπό     την Αιγίδα των τοπικών  Φορέων της ένωσης – Αγροτικού Συνεταιρισμού,  Τρικάλων και  Καλαμπάκας και των Προέδρων   των Τοπικών Συλλόγων χοιροτροφίας   και  αγελαδοτροφίας  του  Νομού Τρικάλων με την ευγενική χορηγία και ευθύνη της  διοργάνωσης  του  HOTEL  KOSTA  FAMISSI.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο συντοπίτης πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας κ. Κώστας Φαμίσης ευχόμενος καλή επιτυχία και υπογράμμισε την ανάγκη σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δυο πλευρών προκειμένου να υπάρξουν μελλοντικά θετικά αποτελέσματα στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

Την καθόλα ενδιαφέρουσα ημερίδα τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της, τόνισε ότι ο Δήμος έχει ανεπτυγμένη γεωργοκτηνοτροφία και καλό θα είναι Έλληνες και Πολωνοί να αναπτύξουν δεσμούς μέσα από τους οποίους θα προκύψουν τεράστια οφέλη καθώς η ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας είναι ένας σημαντικός μοχλός προόδου.

Στην ημερίδα ομιλητές ήταν ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΓΑΛ  Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Κόττης, ο πρόεδρος  Αγελαδοτρόφων Βλαχάβας κ. Νίκος Τσεκούρας, ο πρόεδρος  των χοιροτρόφων κ. Ευάγγελος Μπουρνάζος, ο αντιπρόεδρος  της ΠΣΑΘ Πανελληνίου  Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων  κ.  Χρήστος Λαγόπουλος,  μέλος  της  ΠΕΝΑ και  εκπρόσωπος των νέων Αγροτών της  Ελλάδος στις  Βρυξέλες το έτος 2018-19.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.