Τελευταίες Ειδήσεις

Στο μεγαλύτερο διαγωνισμό του κόσμου για νέους ταλαντούχους σολίστ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “CONCORSO DI MUSICA SACRA” ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

Ο Νίκος Ευθυμιάδης αναχωρεί για τη Ρώμη, για να συμμετάσχει στη Διεθνή Κριτική Επιτροπή του μεγαλύτερου στον κόσμο Διαγωνισμού Εκκλησιαστικής Μουσικής για σολίστ «Concorso di Musica Sacra», που πραγματοποιείται στην Αιώνια πόλη αυτές τις μέρες και συγκεκριμένα από 15 έως 17  Σεπτεμβρίου 2021 στην S.Maria dei Miracoli και στις 18 Σεπτεμβρίου στην  Βασιλική Εκκλησία των Αγίων 12 Αποστόλων στην Piazza del Popolo .

 

Ο Νίκος Ευθυμιάδης συμμετέχει μαζί με άλλες πέντε (5) κορυφαίες προσωπικότητες στην Διεθνή Κριτική Επιτροπή του Παγκόσμιου Διαγωνισμού της Ρώμης, ενώ οι διαγωνιζόμενοι, αφού πέρασαν τις πρώτες ακροάσεις ανέρχονται στον εντυπωσιακό αριθμό των 90 συμμετοχών από 26 διαφορετικά κράτη. Από την Ελλάδα συμμετέχουν τρεις νεαρές ταλαντούχες σολίστ.

 

Η μεγάλη συμμετοχή δείχνει ότι οι νεαροί ταλαντούχοι σολίστ από όλο τον κόσμο, που ενδιαφέρονται να κάνουν καριέρα στο λαμπερό χώρο της Όπερας, είναι πάρα πολλοί και παρά την πανδημία, συνεχίζουν να συμμετέχουν κανονικά σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ.

 

Ο διαγωνισμός θα μεταδίδεται από SAT και WEB TV TELEPACE και μέσω ραδιοφώνου του Βατικανού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.