Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Χρήστου Σιμορέλη με τον διευθυντή του τοπικού ΕΦΚΑ Αντώνη Ντιντή


Η έκδοση των συντάξεων και τα όποια προβλήματα καταγράφονται στην όλη διαδικασία βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης με τον διευθυντή του τοπικού ΕΦΚΑ Αντώνη Ντιντή.

Ο κ. Σιμορέλης επισκέφθηκε τον κ. Ντιντή για το σημαντικό αυτό ζήτημα, δεδομένου ότι διατέλεσε πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην έκδοση των συντάξεων και τις καθυστερήσεις που καταγράφονται κυρίως στις επικουρικές συντάξεις.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη διαφωνία του, στην απόφαση της Κυβέρνησης για τη συμμετοχή των πιστοποιημένων δικηγόρων και λογιστών/φοροτεχνικών στη διαδικασία έκδοσης των συντάξεων.

«Η Κυβέρνηση επιχειρεί την ιδιωτικοποίηση του ΕΦΚΑ με εμπλοκή ιδιωτών, δικηγόρων και λογιστών στην απονομή των συντάξεων.  Για τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη του Δημόσιου Διανεμητικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και αντιτίθεται στα κυβερνητικά σχέδια ιδιωτικοποίησης του ΕΦΚΑ και της Επικουρικής Ασφάλισης» ανέφερε ο κ. Σιμορέλης. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.