Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΣ Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας-Έναρξη προπονήσεωνΣήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις των τμημάτων (παίδων-ενηλίκων) στον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας στην οδό Δεληγιάννη 12 στην Καλαμπάκα.

Οι ενδιαφερόμενοι όλων των ηλικιών μπορούν να αθληθούν στο καράτε με ασφάλεια αποκτώντας σωστή φυσική κατάσταση, πειθαρχία, σεβασμό, αυτοέλεγχο καθώς και στην αυτοάμυνα, στη μάχη εδάφους, στο Kick Boxing αποκτώντας αυτοπεποίθηση, αντοχή και εκτόνωση.

Οι προπονήσεις γίνονται υπό την επίβλεψη του έμπειρου προπονητή Χρήστου Καραγεώργου καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κάτοχο μαύρης ζώνης 5 Dan, με μεγάλη διεθνή αγωνιστική και προπονητική εμπειρία και ο μοναδικός στο νομό μας με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Προπονητή Καράτε, όλων των κατηγοριών  Α΄, Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας εγκεκριμένη και πιστοποιημένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο σύλλογος μας είναι επίσημα αναγνωρισμένος από τη ΓΓΑ, αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε καθώς και της Παγκόσμιας Οργάνωσης του IFK Kyokushin καράτε.

Τμήματα: Παίδων – Ενηλίκων.

Ώρες προπόνησης: Δευτ.-Τρίτη-Πέμπτη 18.00 έως 20.30 μμ.

Διεύθυνση: Δεληγιάννη 12, (κοντά στην Πλατεία Δημουλά).

 

Μετά τιμής το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.