Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ & Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Στον απόηχο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού κατά την 27η Σεπτεμβρίου, ημέρα που γιορτάζουμε τη μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας μας, ο κ. Νικολογιάννης Σπύρος,  ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων σε θέματα τουρισμού και οικονομικών, τίμησε την ημέρα αυτή πραγματοποιώντας επίσκεψη στο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα, όπου συναντήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κα Μερόπη Υδραίου, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Παναγιώτη Βαρούχα και  την αντιδήμαρχο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και υπεύθυνης για θέματα UNESCO κα Παναγιώτα Τζάννε.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη θεμάτων που άπτονται του τουρισμού και η συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων, καθώς πρεσβεύουν ενιαίο τουριστικό δίκτυο με αμοιβαίες μετακινήσεις τουριστών, αποτελώντας και δύο από τους δήμους που διαθέτουν μνημεία UNESCO.

Στο πλαίσιο της επικείμενης διοργάνωσης του 1ου Συνεδρίου δήμων που διαθέτουν μνημεία UNESCO, έγινε ευρεία συζήτηση για τα οφέλη που απορρέουν από κοινή στρατηγική προβολής και διαφήμισης με βασικό κίνητρο την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ως δήμοι που συνθέτουν την πολιτιστική Ελλάδα.

 

Σπυρίδων Δημ. Νικολογιάννης

Ειδ. Σύμβουλος Δημάρχου Δ. Μετεώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.