Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Σκρέκα-Αβραμόπουλου στην Αθήνα

 


Με τον συντοπίτη υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα συναντήθηκε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Η συνάντηση έγινε στο υπουργείο και οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά θέματα που αφορούν στην περιοχή και ειδικότερα στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Μετεώρων.


Σε ανάρτησή του ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ανέφερε για τη συνάντηση:


“Είχα τη χαρά και την τιμή να συναντήσω τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, στην έδρα του Υπουργείου του στην Αθήνα. Συζητήσαμε για όλα, για την ενέργεια, για τα δάση μας, για την προστασία του περιβάλλοντος και τις δράσεις που οφείλουμε να αναλάβουμε όλοι έναντι της κλιματικής αλλαγής.

Συζητήσαμε επίσης τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μας και συμφωνήσαμε για τη μοναδική δυνατότητα που δίνεται στην Καλαμπάκα και στο Δήμο Μετεώρων, με την ολοκλήρωση του Ε 65 μέχρι την Εγνατία Οδό, να εξελιχθεί σε επιχειρηματικό κόμβο προσελκύοντας μεγάλες επενδύσεις.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον τόπο μας και εμείς εγγυόμαστε πως θα την εκμεταλλευτούμε. Με σχέδιο, με προτάσεις, με ενέργειες, για όλους τους πολίτες, για όλους τους δημότες"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.