Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Δήμος Τρικκαίων βράβευσε τον κορυφαίο ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο


Απολαυστικός για μια ακόμη φορά ήταν ο κορυφαίος μας ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στον χώρο του υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου Φρουρίου, ως το τιμώμενο πρόσωπο από τον Δήμο Τρικκαίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μια όμορφη «καλοκαιρινή» βραδιά γεμάτη θύμησες από την πλούσια καλλιτεχνική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, για τη συνεισφορά του στην τέχνη της κωμωδίας και της σάτιρας.

Ακολούθησε συζήτηση του κοινού με τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις, αποσπώντας για μια ακόμη φορά τον θαυμασμό και τις εντυπώσεις, για το χιούμορ και την ευστροφία του, των Τρικαλινών που ανηφόρισαν στο φρούριο, για να τον δούνε από κοντά.

Να σημειωθεί ότι ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο τρίτος κατά σειρά συντελεστής της κωμωδίας που τιμάται από το Φεστιβάλ Κωμωδίας στα Τρίκαλα, μετά τον Θανάση Βέγγο και τον Χάρρυ Κλυνν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.