Τελευταίες Ειδήσεις

Προβολή της παιδικής ταινίας “Φύγαμε”


Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η προβολή της παιδικής ταινίας “Φύγαμε”, μια περιπέτεια για τη δύναμη της φαντασίας, τη διαχείριση της απώλειας και την αξία της οικογένειας. Στη διάρκεια της ταινίας, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν δωρεάν ποπ κορν και μαλλί της γριάς!

Σε περίπτωση βροχόπτωσης, η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στον εσωτερικό χώρο της Βιβλιοθήκης και στα τρία επίπεδα.

Για ακόμη μια χρονιά, οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Δήμο Μετεώρων. Σε κάθε προβολή  επιτρέπεται η είσοδος σε 50 άτομα, χωρίς προεγγραφή, ακολουθώντας αυστηρά τις συστάσεις της Κυβέρνησης και τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε κινηματογραφικές επιτυχίες!

Λίγα λόγια για την ταινία:

Σε μια κοινωνία ξεθυμασμένων ενστίκτων και αδιάφορης ομοιομορφίας δυο αδέλφια, ο ανασφαλής, ντροπαλός Ίαν και ο παλικαράς Μπάρλεϊ, αναζητούν τη χαμένη μαγεία και παρέα με το ημι-ζωντανεμένο φάντασμα του πατέρα τους ξεκινούν για μια περιπέτεια μεσαιωνική, ανορθόδοξη και ευτράπελη, με μοναδικά μέσα ένα σαραβαλιασμένο βανάκι, ένα θαυματουργό ραβδί και το κουράγιο τους, και αντιπάλους δράκους, σκορπιούς και κοιμισμένα πνεύματα από το μακρινό παρελθόν.

 

                                                                                            Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.