Τελευταίες Ειδήσεις

Δουλειά για να πάει μπροστά ο ΑΣ Μετέωρα


Απαιτείται δουλειά και συνεργασία όλων για να μπορέσει η ομάδα μας να πάει μπροστά και να βρεθεί εκεί που της αξίζει.

Αυτό ήταν το μήνυμα της συνέντευξης που παραχώρησαν μέλη της προσωρινής διοίκησης του ΑΣ Μετέωρα το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Κώστα Φαμίση  καλώντας όσους αγαπούν την ομάδα να την στηρίξουν με έργα.

Ο πρόεδρος Άγγελος Αλεξίου παρουσίασε τον προπονητή Χρήστο Αυγέρο και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Γραβάνη και αναφέρθηκε στα πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου τονίζοντας ότι ο ΑΣ Μετέωρα είναι ομάδα της πόλης και ότι ήρθε στα χέρια της προσωρινής διοίκησης με νόμιμη διθαδικασία από το Πρωτοδικείο.

Ο προπονητής Χρήστος Αυγέρος σημείωσε ότι στόχος θα είναι η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να φθάσει εκεί που της αξίζει ώστε να φέρει και τους φιλάθλους στο γήπεδο ενώ ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Γραβάνης αναφέρθηκε στις συζητήσεις με  κάποιους ποδοσφαιριστές για να στελεχώσουν την ομάδα για την οποία μέλημα της διοίκησης είναι να παίζουν Καλαμπακιώτες ποδοσφαιριστές.

Αρωγός όπως πάντα στις προσπάθειες της ομάδας δήλωσε ο Κώστας Φαμίσης που αναφέρθηκε στην λύση του Πρωτοδικείου που δικαίωσε την πρόταση του ως προέδρου της Γενικής Συνέλευσης ενώ ο Γιώργος Βαβίτσας συνεχάρη τη νέα διοίκηση δηλώνοντας παρών για το καλό του ιστορικού σωματείου.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.