Τελευταίες Ειδήσεις

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Θανάση Λιούτα για όλα τα παιδιά που φέτος έδωσαν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας σήμερα που βλέπουν την κατάκτηση ενός μεγάλου στόχου τους, την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  

 

Συγχαρητήρια παιδιά, για τον μεγάλο αγώνα που δώσατε, ειδικότερα μέσα στην πολύ δύσκολη εποχή της πανδημίας και για τον στόχο που πετύχατε. Συγχαρητήρια στις οικογένειές σας που σαν βράχοι ήταν και είναι πάντα δίπλα σας και σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας, με τους οποίους μαζί πορευτήκατε σε όλα τα χρόνια της σχολικής σας διαδρομής και των οποίων η προσφορά είναι πάντα καθοριστική και πολύτιμη.

 

Θα ήθελα όμως να σταθώ και στα παιδιά μας, που σήμερα δεν έφτασαν στον στόχο που επιθυμούσαν. Θα ήθελα να σας πω από την καρδιά μου παιδιά, να μην αναγνωρίσετε στη σημερινή ημέρα μόνο απογοήτευση. Να μην αποθαρρυνθείτε και να μην αποθαρρύνεστε ποτέ. Δείτε τη μη επίτευξη του στόχου σας, ως μια νέα ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Κάθε φορά που ένας στόχος μας δεν επιτυγχάνεται, γεμίζουμε με θάρρος και αισιοδοξία, αναδιοργανωνόμαστε και συνεχίζουμε μπροστά. Κάθε παιδί θα συναντήσει το μέλλον του. Όλα είναι στο χέρι σας.

 

Να είστε όλοι πάντα καλά. Να προχωρήσετε στη ζωή σας, με υγεία, θάρρος και δύναμη!

 

 

Θανάσης Λιούτας

Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.