Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Χρίστος Λιάπης στο «Γεύμα με την Καθημερινή»


Στο «Γεύμα με την Καθημερινή» φιλοξενήθηκε, στο φύλλο της Κυριακής 15/08/2021, ο Ψυχίατρος, Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών και Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΑ, Χρίστος Λιάπης. Η συνέντευξη έγινε στο εστιατόριο «Κρίθαμος» του Νέου Ψυχικού, στη δημοσιογράφο της Καθημερινής Τασούλα Καραϊσκάκη. Ο Δρ. Λιάπης τόνισε, μεταξύ άλλων:

·         «Οι κρίσεις αύξησαν τη χρήση ουσιών»

·         «Στο ΚΕΘΕΑ τίποτα δεν έκλεισε»

·         «Το θεραπευτικό μοντέλο παραμένει στεγνό»

·         «Αφησα την κομματική μου ταυτότητα εκτός»

Το «γεύμα με την Καθημερινή» είναι μια πρωτοβουλία του Διευθυντή της Καθημερινής, Αλέξη Παπαχελά, η οποία μετρά ήδη περίπου 10 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στις σελίδες της εφημερίδας, στα πρότυπα του “Lunch with FT”, της εφημερίδας «Φαινάνσιαλ Τάιμς». Έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο των επιστημών, των επιχειρήσεων, των διεθνών σχέσεων και πολιτικής, αλλά και του πολιτισμού, της καλλιτεχνικής δημιουργίας και άλλων τομέων του ευρύτερου κοινωνικού και πνευματικού ενδιαφέροντος, σε εθνικό και οικουμενικό επίπεδο.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Δρος Λιάπης στον παρακάτω σύνδεσμο από τον επίσημο ιστότοπο της «Καθημερινής».


https://www.kathimerini.gr/opinion/geyma-me-thn-k/561466189/oi-kriseis-ayxisan-ti-chrisi-oysion/?fbclid=IwAR1tI-nk2KDDMgu3IJVyw0e0vaIYVq7W-WeAKoi4QMhnQ2BjFljNAp9zacM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.