Τελευταίες Ειδήσεις

Περίσσεψε η… «ανθρωπιά» στα Φάρσαλα με τη συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτουςΣυγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του δήμου Φαρσάλων για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.

Με τη συνδρομή εθελοντών και της Κοινότητας Φαρσάλων έγινε διαλογή στα είδη που συγκεντρώθηκαν, ενώ σήμερα Παρασκευή κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας παρέλαβε τη βοήθεια για να τη μεταφέρει συνολικά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στο χώρο συγκέντρωσης βρέθηκε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου ο οποίος και συνεχάρη τα μέλη της Κοινότητας και τους εθελοντές για την προσπάθειά τους, αλλά και όλους τους πολίτες που έσπευσαν από το υστέρημά τους να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο συνάνθρωπο.

«Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας. Το φιλότιμο και η ανθρωπιά είναι αυτά που μας κρατάνε όρθιους στα δύσκολα ως κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Εσκίογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.