Τελευταίες Ειδήσεις

Στη Πιαλεία με πολιτικούς του φίλους ο Φώτης Κουβέλης


Την Πιαλεία επισκέφθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής ο πρώην Υπουργός και Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος παραθερίζει στο σπίτι του στο Νεραϊδοχώρι από τις αρχές Αυγούστου.


Ο πολύπειρος Τρικαλινός πολιτικός παρακάθησε με φίλους του σε δείπνο στην ταβέρνα του χωριού «Δορκάς», όπου εκτός από τους καταπληκτικούς μεζέδες και το καλό ντόπιο κρασί, το μενού περιελάμβανε και αρκετή συζήτηση γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις, που όλοι συμφώνησαν πως το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές. Και σίγουρα η άποψη του Φώτη Κουβέλη επί πολλών θεμάτων που σχετίζονται με τις πολιτικές εξελίξεις είναι ιδιαίτερα βαρύνουσα, αν λάβει κανείς υπόψη του πως συχνά τόσο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όσο και άλλα στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους, ζητάνε την γνώμη του για σημαντικά ζητήματα.


Στο πολιτικό τραπέζι το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πύλης Θεόδωρος Χήρας, οι Βασίλης και Χρήστος Ντάκος, ο Τάκης Καλαντζής, ο Βασίλης Ζαρίδας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.