Τελευταίες Ειδήσεις

Ενθουσιασμένοι από την περιοχή μας Πολωνοί εκπαιδευτικοί


Με συντονίστρια την Τρικαλινή εκπαιδευτικό Τζωρτζίνα Γουγουλάκη η οποία έλκει την καταγωγή της από τον Αμάραντο και μάλιστα, ξέρει από έξω και ανακατωτά, την ξεχωριστή ορεινή του νομού Τρικάλων ένα γκρουπάκι Πολωνών ξεναγήθηκε στα χωριά .

Το ταξίδι των ξένων επισκεπτών ,το 8ο κατά σειρά διεξήχθη στα πλαίσια του προγράμματος ΕRASMUS και πραγματοποιήθηκε τόσο στον ορεινό όγκο του νομού μας όσο και στα Μετέωρα αλλά και σε παραθαλάσσια μέρη του Ν.Πιερίας .

Τα μέλη έμειναν απόλυτα ικανοποιημένα από την φιλοξενία και το βασικότερο από τα εξαιρετικά τοπία που συνάντησαν στους διάφορους εκδρομικούς προορισμούς . Και εαν η θάλασσα για τους περισσότερους είναι γνωστή η θέα των Μετεώρων και το απαράμιλλο κάλλος της φύσης του Ασπροποτάμου απλά τους μάγεψε.

Η εκδρομή στην Ελλάδα δεν περιελάβανε μαθητές καθώς ο covid-19 απαγόρεψε τις μετακινήσεις αλλά οι εκπαιδευτικοί.

Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την περιοχή μας και φυσικά ευχαρίστησαν στο έπακρο την Τρικαλινή συντονίστρια η οποία φρόντισε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια για τους ευρωπαίους συναδέλφους .

Η Τζωρτζίνα Γουγουλάκη είχε μια πολλή καλή έμπνευση να ανεβάσει το γκρουπ στον Ασπροπόταμο κλείνοντας την επίσκεψη και παράλληλα να προωθήσει τουριστικά τόσο την όμορφη περιοχή όσο και τα γαστρονομικά παραδοσιακά πιάτα στις ταβέρνες των χωριών περνώντας διαδοχικά από Στεφάνι Χαλίκι Πολυθέα και Κρανιά έχοντας ως τελικό προορισμό το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού με τους 13 τρούλους…

trikalaidees team CZ

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την τουριστική περιπλάνηση

     


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.