Τελευταίες Ειδήσεις

Αίτημα για ενίσχυση σήματος Κινητής Τηλεφωνίας σε περιοχές της Δ. Ε. Τυμφαίων του Δήμου Μετεώρων


Ενίσχυση σήματος Κινητής Τηλεφωνίας σε περιοχές της Δ. Ε. Τυμφαίων του Δήμου Μετεώρων (Τ. Κ. Λογγάς Καλαμπάκας –Φράγμα Λογγά – Τ. Κ. Γερακαρίου Καλαμπάκας).


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με τη χαμηλή ισχύ σήματος του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή των Αντιχασίων και συγκεκριμένα στη γεωγραφική περιοχή της πρώην Δ. Ε. Τυμφαίων του Δήμου Μετεώρων, που περιλαμβάνει: το Φράγμα Λογγά, την Τ. Κ. Λογγάς και την Τ.Κ. Γερακαρίου.


Απόρροια της παραπάνω κατάστασης είναι η παροχή χαμηλής ποιότητα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του δικτύου της COSMOTE τόσο σε συνδρομητές Καρτοκινητής (Prepaid) όσο και Συμβολαίων (Postpaid), καθώς σε πολλές περιπτώσεις η χρήση του δικτύου καθίσταται από προβληματική ως και αδύνατη, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους χρήστες του κινητού δικτύου.


Το παραπάνω πρόβλημα επηρεάζει τόσο χρήστες που διαμένουν μόνιμα στην περιοχή, όσο και επισκέπτες και περιηγητές στην περιοχή του φράγματος.


Δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα η κίνηση στο συγκεκριμένο τουριστικό αξιοθέατο έχει αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς οι επισκέπτες επιδίδονται σε φυσικές δραστηριότητες (Κυνήγι, αναρριχήσεις, πεζοπορίες, ορεινή ποδηλασία, κωπηλασία κ.τ.λ.) καθίσταται επιτακτικότερη η ανάγκη ενίσχυσης του τηλεπικοινωνιακού σήματος του δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας, καθώς έχουν σημειωθεί περιστατικά τραυματισμών επισκεπτών στα οποία υπήρξε αδυναμία επικοινωνίας με Υπηρεσίες Υγείας για άμεση παροχή βοήθειας.


Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το παραπάνω πρόβλημα προτείνεται να υποδειχθεί μια περιοχή στη νότια πλευρά του χωριού που παρέχει επαρκή κάλυψη στις 3 γεωγραφικές περιοχές που προαναφέρθηκαν (Φράγμα Λογγά, Τ. Κ. Λογγάς και Τ.Κ. Γερακαρίου).


Με την παραπάνω πρωτοβουλία συντάσσεται και ο πρόεδρος της Τ. Κ. Λογγάς προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση του σήματος Κινητής Τηλεφωνίας, καθώς το μισό χωριό της Λογγάς είναι σε νεκρή ζώνη.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εξέταση του θέματος μας και ευελπιστούμε στην άμεση συμβολή σας για την επίλυση του παραπάνω ζητήματος. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.


 


Με εκτίμηση


Δ.Σ. Περιβαλλοντικού Συλλόγου Λογγά

Προέδρος Π.Σ. ΛΟΓΓΑ

Μπίτης Ιωάννης


Προέδρος Τ. Κ. Λογγάς

Γκόγκος Σωκράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.