Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΟ.ΛΕ.Κ : Ευχαριστήρια επιστολή για τον καθαρισμό οικοπέδου

  



Με την παρούσα επιστολή ,το Δ.Σ και τα μέλη της ΜΟ.ΛΕ.Κ θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο Μετεώρων και ειδικά στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Έργων του Δήμου Μετεώρων κ. Θώμο Γεώργιο , για την άμεση ανταπόκρισή του για τον καθαρισμό του δημοτικού οικοπέδου που βρίσκεται ανάμεσα στα γραφεία της Λέσχης μας και της Σχολής Ξυλογλυπτικής της ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στους πρόποδες του Λόφου του Προφήτη Ηλία και συγκεκριμένα στην οδό Χίου.

 Ο κ. Θώμος ,  μόλις πληροφορήθηκε ότι η κατάσταση του συγκεκριμένου οικοπέδου ,  το οποίο τα μέλη της ΜΟ.ΛΕ.Κ φρόντιζαν επί σειρά έτων με τα μέσα που διέθεταν για την καθαριότητά του από χόρτα και λοιπά απορρίμματα ,  ήταν τέτοια που δύσκολα  θα μπορούσε  να αντιμετωπιστεί με ιδία μέσα αφού η βλάστηση που έιχε αναπτυχθεί ήταν πλούσια και έχρηζε μηχανημάτων για τον καθαρισμό της και για την απομάκρυνση της από τον χώρο , έδρασε ώστε να γίνει ο καθαρισμός τάχιστα.
  Εκτιμώντας και το γεγονός ότι το εν λόγω οικόπεδο συνορεύει με το λόφο του Προφήτη Ηλία και ότι βρίσκεται σε συνέχεια με την δενδρώδη έκταση του , έγινε εύκολα αντιληπτό ότι ο καθαρισμός του είναι επιτακτική ανάγκη αφού καθιστά ευάλωτο έναν από τους "Πνεύμονες Πρασίνου" της πόλης μας σε μια πιθανή πυρκαγιά η οποία θα έχει καταστροφικές συνέπειες. 
   Λαμβάνοντας υπόψη τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκύπτουν λόγω του όγκου των οικοπέδων που χρήζουν ανάλογης επέμβασης από τους αρμοδίους υπαλλήλους του Δήμου , θα ήταν τρομερή παράλειψη από πλευράς μας να μην εκφράσουμε και τις ευχαριστίες μας στο κ. Σωτήρη Κουβελά ( χείριστη JCB) και στον κ. Γίτσα Χρήστο (Οδηγό φορτηγού) , για τον επαγγελματισμό τους και την άψογη εκτέλεση των καθηκόντών τους .
   Κλείνοντας ,  θα θέλαμε για άλλη μια φορά να μεταφέρουμε τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας σε όλους σας και σας προτρέπουμε να συνεχίσετε με δύναμη και αποφασιστικότητα τις προσπάθειές σας για να κρατήσετε το Δήμο μας καθαρό και ασφαλή. Θα είμαστε δίπλα σας..

Εκ του Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ

 Υ.Γ : Ακολουθούν φώτο από το "πριν" και το "μετά"..!!!
--
Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.