Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος



Την Τετάρτη 4 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχελινάδας.

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου το πρωί, εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην ως άνω εορτάζουσα Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου.

Το απόγευμα, θα λάβει μέρος στον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Ζάβορδας, επί τη εορτή του προστάτου και ιδρυτού της Μονής, Αγίου Νικάνορος.

Το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Αυγούστου θα μεταβεί στην Άρτα, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τοις ονομαστηρίοις του Σεβ. Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Χαλικίου.

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Στεφανίου.

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κονισκού και εν συνεχεία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γερακαρίου.

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κορομηλιάς.

Το Σάββατο 14 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Βυτουμά.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου το πρωί, εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Σταγιάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.