Τελευταίες Ειδήσεις

Πανδαισία παραδοσιακών ενδυμασιών από την "Παλαιοπαναγιά"


Άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Κυριακής η  έκθεση με θέμα: «ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΟ» με πρωτοβουλία του  Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ» Βλαχάβας στο πλαίσιο εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.


Η εν λόγω ΄έκθεση  εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του «ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ 2021», τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μετεώρων και φιλοξενείται στο Κέντρο Ψηφιακής Προβολής του Δήμου.

Η παρουσίαση άνοιξε με χαιρετισμό του ο προέδρου του Συλλόγου Παλαιοπαναγία κ.  Αλέκου Τάτσιου και ακολούθως η Πολιτισμολόγος κ. Γεωργία Γ. Ψύρρα αναφέρθηκε στην σημασία της έκθεσης και τους σκοπούς της ευχαριστώντας όλους εκείνους που συνέδραμαν για την υλοποίησή της.Σημειώνεται ότι η Έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 29-08-2021 με ώρες λειτουργίας από τις 9πμ έως τις 3μμ (Δευτέρα έως Παρασκευή) και από τις 9πμ έως τις 2μμ (Σάββατο και Κυριακή) ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.



















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.