Τελευταίες Ειδήσεις

«Μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό»


Παραδόθηκε στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας η 1η Αποστολή  Υλικής βοήθειας από τα εργατικά σωματεία των τρικάλων

Την Πέμπτη 19/08/2021 αντιπροσωπεία των Σωματείων μας μαζί με αντιπροσωπείες του Εργατικού Κέντρου Λάρισας  και άλλων σωματείων και μαζικών φορέων της Θεσσαλίας, παρευρέθηκαν στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας και παρέδωσαν την πρώτη παρτίδα υλικής βοήθειας.

Ενωθήκαμε με το  κομβόι που ξεκίνησε από όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας επισκέφτηκε και παρέδωσε την υλική βοήθεια στα Κέντρα (Στέκι) Αλληλεγγύης και Αγώνα των πυρόπληκτων στην Ιστιαία. Στέκι που έχει δημιουργηθεί από τους φορείς και τους κατοίκους των περιοχών, κάνοντας πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό».

Στην συνομιλία που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους των φορέων και με κατοίκους των περιοχών, τους μεταφέραμε την συγκλονιστική ανταπόκριση του λαού των Τρικάλων και όλης της Θεσσαλίας στο κάλεσμα των φορέων. Συγχρόνως εκφράστηκε η αμέριστη αλληλεγγύη και στήριξη ώστε να ικανοποιηθούν άμεσα τα δίκαια αιτήματα τους, δεσμευόμενοι ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτα και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Με δεδομένο το φόβο ότι οι υποσχέσεις για αποζημιώσεις που μοιράζει η κυβέρνηση θα μείνουν λόγια, τα  Εργατικά Σωματεία  θα συνεχίσουν την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων  (Βασιλείου Τσιτσάνη 28) μετά την παράδοση της 1ης δόσης , δηλαδή από Δευτέρα 23 Αυγούστου εως και Παρασκευή 27 Αυγούστου από τις 7μμ-9:30μμ Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Λιατίφης Γιώργος 6973311648, Πρόεδρος Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών

Παππή Κωνσταντίνα 6983752050, Πρόεδρος Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Σέγγης Ηλίας 6976209436, Πρόεδρος Παραρτήματος Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Τρικάλων

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (νερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά κτλ.), με προτεραιότητα το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο, τα γάλατα εβαπορέ, τις κονσέρβες και τις ζωοτροφές, όπως Ζάχαρη (για τα μελίσσια), Τριφύλλι μπάλες, Καλαμπόκι σπαστό, Κριθάρι, Στάρι σπαστό.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.