Τελευταίες Ειδήσεις

Ανεβάζει στροφές ο ΑβραμόπουλοςΜε διάθεση και πάθος πορεύεται ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων στοχεύοντας στην αυτσιαστική προσφορά στον τόπο και τους δημότες του.

Ο φέρελπις πολιτικός και δημοτικός σύμβουλος που διαδέχτηκε τον αείμνηστο Χρήστο Σινάνη στο τιμόνι της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» απολαμβάνοντας πλέον της εμπιστοσύνης των μελών της ξεκίνησε ήδη τις επαφές του και βάζει τις πινιελές του στον τοπικό αυτοδιοικητικό χάρτη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δείχνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα και φέρεται αποφασισμένος να δώσει τις μάχες του στο ΔΣ και να σκήσει ουσιαστική και εποικοδομητική αντιπολίτευση με τους συναδέλφους του καθώς τον ενδιαφέρει το μέλλον και η ναπτυξιακή προοπτική του τόπου που όπως ο ίδιος λέιε και το αξίζει και το δικαιούται.

Πέραν αυτών μέλημα του είναι να μην υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές και διακρίσεις γιατί ο χώρος της αυτοδιοίκησης ενώνει και οφείλουν άπαντες να κινούνται σε κλίμα συνεργασίας και ανιδιοτελούς προσφοράς εάν πραγματικά θέλουν την πρόοδο.

Βέβαια ο ρόλος που επωμίστηκε με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων της παράταξης είναι αξιόλογος και υπεύθυνος και θα τον υπηρετήσει με πίστη και αξίες που συνάδουν στην αντικειμενική και ειλικρινή διχείριση χωρίς ταμπού και αποκλεισμούς.

Άλλωστε γνωρίζει ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος, κάτι που δεν τον τρομάζει όπως αναφέρει σε δημόσιες παρεμβάσεις του και γι αυτό ανεβάζει στροφές ώστε να φθάσει στον προορισμό που αποτελεί και στόχο εκλογικό όταν έρθει η ώρα της κάλπης…

ΑΒΑΣ

Διάλογος-2-8-2021

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.