Τελευταίες Ειδήσεις

Στα ίχνη των εισβολέων στο σπίτι του Λευτέρη Αβραμόπουλου η ΕΛΑΣ


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για την θρασύτατη εισβολή επίδοξων ληστών στο σπίτι του Λευτέρη Αβραμόπουλου στην Διάβα Καλαμπάκας.

Όπως πληροφορούμαστε χθες συνεχίστηκαν οι έρευνες και κατέθεσαν στους άνδρες του ΑΤ Καλαμπάκας και του Τμήματος Ασφαλείας μάρτυρες που περιέγραψαν τους κακοποιούς και οι έρευνες αναμένεται να αποδώσουν σύντομα καρπούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Υπενθυμίζεται ότι με θάρρος και περισσή ψυχραιμία αντιμετώπισε την θρασύτατη εισβολή αγνώστων, που μπήκαν στην οικία του στη Διάβα Καλαμπάκας με σκοπό την ληστεία, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων και Διοικητής της δομής προσφύγων στη Βέροια Λευτέρης Αβραμόπουλος.


Ό ίδιος δήλωσε  «Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά και αυτό είναι που έχει και την μεγαλύτερη σημασία. Οι ληστές δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν πράγματα από το σπίτι, αφού τράπηκαν σχεδόν αμέσως σε φυγή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για το αμέριστο ενδιαφέρον που έδειξε προς εμένα και την οικογένεια μου, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.