Τελευταίες Ειδήσεις

Ένταξη του συνόλου των ιδιωτικών έργων στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.




Το σύνολο των θετικά αξιολογημένων ιδιωτικών έργων που υποβλήθηκαν στην Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. δύναται να ενταχθούν στο Τοπικό Πρόγραμμα της ΠΕ Τρικάλων κατόπιν απόφασης του ΥΠΑΑΤ για επιπλέον χρηματοδότηση των Τοπικών Προγραμμάτων CLLD/LEADER...

Ικανοποιώντας το πολύ αυξημένο ενδιαφέρον που συγκέντρωσε η 1η Πρόσκληση Ιδιωτικών έργων, κατατάσσοντας την ΠΕ Τρικάλων πρώτη για το πλήθος των 88 προτάσεων πού υποβλήθηκαν και το ύψος αιτούμενου προϋπολογισμού σε επίπεδο Θεσσαλίας (22 εκ. ευρώ), η Αναπτυξιακή Τρικάλων συνεχίζει πιστά, να στηρίζει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρηματιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που εν τω μέσω της δυσχερούς κατάστασης που επέφερε ο COVID 19, ενδυναμώνουν τις υπηρεσίες, τη μεταποίηση και τον τουρισμό της περιοχής μας.

Η ομάδα δράσης της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., θα προχωρήσει άμεσα σε επικοινωνία με τους δικαιούχους των πράξεων που πρόκειται να ενταχθούν, προκειμένου να υποβληθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ένταξης των ιδιωτικών έργων από την ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μέχρι στιγμής έχουν ενταχθεί 60 Πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα,  συνολικού ύψους 14,6 εκ. ευρώ με ποσό δημόσιας δαπάνης 7,8 εκ. ευρώ ενώ με την νέα διάθεση πόρων από το ΥΠΑΑΤ θα ενταχθούν και οι επιπλέον 7 Πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα με ποσό δημόσιας δαπάνης 1,07 εκ. ευρώ.

Ο Γεν. Διευθυντής της ΟΤΔ
Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.
Βάιος Κουτής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.