Τελευταίες Ειδήσεις

Γ. Ραγκούσης: «Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει στα πολύ σοβαρά ερωτήματα για το Πόθεν Έσχες του αντί να καταφεύγει σε λεονταρισμούς.»


Σημεία συνέντευξης του   Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου  του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γ. Ραγκούση στο "Kontra Channel "και στο δημοσιογράφο Γ. Μιχαηλίδη.

 

 

Γ. Μιχαηλίδης: Όλο  το προηγούμενο διάστημα είχε συζητηθεί και είχε γραφτεί στον τύπο για το Πόθεν Έσχες του Πρωθυπουργού. 

 

Ωστόσο σήμερα διαβάσαμε ότι ακυρώθηκε μία συνεδρίαση η οποία ουσιαστικά  θα μελετούσε όχι μόνο τη συγκεκριμένη υπόθεση , αλλά και διάφορες άλλες υποθέσεις οι οποίες αφορούσαν τα πόθεν έσχες. 

 

Θέλετε να μας πείτε και ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος τί ακριβώς έχει συμβεί;

 

Γ. Ραγκούσης: Έχουν έρθει στη δημοσιότητα μια σειρά από έγγραφα, πολύ σοβαρά ντοκουμέντα, τα οποία θέτουν πραγματικά σε αμφισβήτηση την ακρίβεια και την ειλικρίνεια των δηλώσεων πόθεν έσχες που έχει υποβάλλει ο κ. Μητσοτάκης. Λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης αντί σε αυτά τα ερωτήματα τα πολύ σοβαρά που έχουν τεθεί από τη δημοσιοποίηση αυτών των εγγράφων από την εφημερίδα Documento , αντί να απαντήσει σε αυτά, καταφεύγει σε μια σειρά από λεονταρισμούς. 

 

Προς το παρόν εκμεταλλεύεται το γεγονός της αδράνειας της δικαιοσύνης και της σιωπής που υπάρχει δυστυχώς από ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Εγώ νομίζω όμως ότι ο κ. Μητσοτάκης επειδή έχει αρκετά χρόνια στην πολιτική , κανονικά θα πρέπει να ανησυχεί, γιατί θα γνωρίζει από την εμπειρία του στην πολιτική, όπως γνωρίζουμε και όλοι εμείς , ότι πολλές φορές αυτό που αρχικά εμφανίζεται είτε ως σιωπή των Μέσων Ενημέρωσης είτε ως αδράνεια της δικαιοσύνης δεν κρατάει πολύ. Και όταν κινηθούν οι διαδικασίες, τότε αναγκαστικά ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις. 

 

Ξέρετε εμείς δεν κάνουμε μία λασπολογία, ούτε μία σκανδαλολογία , αλλά πραγματικά όταν για θέματα με τα οποία έχουν να κάνουν με την εφαρμογή , την  πιστή εφαρμογή των νόμων και τα οποία σχετίζονται με τη διαφάνεια , με την έντιμη διαχείριση των οικονομικών των πολιτικών , έχουμε υποχρέωση να θέτουμε αυτά τα ερωτήματα. 

 

Αλλά υποχρέωση έχει και ο κ. Μητσοτάκης να απαντάει και ο κ. Μητσοτάκης μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει κ. Μιχαηλίδη. Και αυτό επιβαρύνει πολύ περισσότερο τη θέση του και επαναλαμβάνω, αν νομίζει ότι εκμεταλλευόμενος αυτά τα προσωρινά , ας το πω έτσι, δεδομένα γύρω από αυτή την υπόθεση, θα μείνει ήσυχος, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. 

 

Γιατί ; Γιατί όλοι έχουμε μάτια και διαβάζουμε και από τα έγγραφα που έχουν δημοσιοποιηθεί πραγματικά έχουν γεννηθεί πάρα πολύ σοβαρά ερωτήματα και έχουν τεθεί σε πολύ σοβαρή αμφισβήτηση  οι δηλώσεις πόθεν έσχες που έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης. 

Μακάρι ο κ.Μητσοτάκης να αποδείξει ότι δεν είναι έτσι. Αλλά να το αποδείξει. Όχι να φωνάζει , να υβρίζει , να απειλεί.


Δείτε εδώ: https://youtu.be/1Fkmfec1-SA

 

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.