Τελευταίες Ειδήσεις

Στον Δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο ο Γιώργος Ηλιάδης


Θέματα που αφορούν τον Δήμο Μετεώρων, συζήτησαν ο Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος με τον πολιτευτή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Ηλιάδη. Ο νεαρός πολιτικός έρχεται σε επαφή καθημερινά με φορείς του τόπου, προκειμένου να έχει εικόνα από τα προβλήματα και τα έργα που δρομολογούνται.


Μετά από τη μακρά περίοδο του lock down και των μέτρων που επέβαλε η πανδημία, η επίσκεψη στο Δημαρχείο Μετεώρων πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και η συζήτηση στην οποία παρέστη και ο αντιδήμαρχος περιφέρειας Τομέα Β’ Γιώργος Παπανικολάου υπήρξε εξαιρετικά εποικοδομητική.


Οι κ.κ. Αλέκος, Ηλιάδης και Παπανικολάου κατά τη συνάντησή τους αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν το Δήμο και την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και στα έργα προγραμματίζονται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». Όπως προέκυψε από τη συζήτηση πολλά είναι τα έργα του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που ολοκληρώνονται ή βρίσκονται σε εξέλιξη όπως είναι το Γήπεδο Καστρακίου που θα δημοπρατηθεί, το Ταρτάν του γηπέδου που ολοκληρώνεται, η διαμόρφωση πάρκου που ολοκληρώνεται, τα πεζοδρόμια επί της Ιωαννίνων-Σιδηροδρόμου, το Κυνοκομείο που είναι έτοιμο προς δημοπράτηση. Ο κ. Ηλιάδης τόνισε ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε απαιτείται εγρήγορση για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών με έργα και πράξεις. Από την πλευρά του ανέφερε ότι είναι στη διάθεση του Δήμου Μετεώρων για την, προώθηση θεμάτων του Δήμου με όποιον τρόπο δύναται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.