Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Χρήστος Μιχαλάκης για την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων


Θα ήθελα να συγχαρώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την εκλογή του, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, και να ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του.

Μετά από μία δύσκολη έξοδο από την δεκαετή κρίση, αλλά και το χτύπημα της πανδημίας που ακολούθησε, ο εμπορικός κόσμος δείχνει αντανακλαστικά και ωριμότητα, και το νέο Δ.Σ. καλείται να βρεθεί ενεργός συμπαραστάτης στο πλευρό του, διεκδικώντας και στηρίζοντας τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα, η ενωτική στάση που τηρήθηκε στην εκλογική διαδικασία αποτελεί παράδειγμα, καθώς τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και είναι προφανές πως ενωμένοι μπορούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρίσκονται σταθερά δίπλα στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλίας και της περιοχής μας και σε συνεχή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, στηρίζουμε το εμπόριο και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθώς πιστεύουμε ότι αποτελούν ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.