Τελευταίες Ειδήσεις

Με σχέδιο και αυξημένους στόχους στη Θεσσαλία


Προετοιμάζουμε τη μεγάλη εξόρμηση με την Πολιτική Απόφαση του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ!


Ηδη στις συνεδριάσεις των καθοδηγητικών οργάνων, σε έκτακτες συσκέψεις στελεχών και συνελεύσεις των ΚΟΒ, με το χαρτί και το μολύβι έχουν καθοριστεί τα πλάνα και το σχέδιο για το πώς θα φτάσει και θα συζητηθεί η Απόφαση του 21ου Συνεδρίου με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Ετσι προετοιμάζεται ένα πλατύ άνοιγμα σε τόπους δουλειάς, συνοικίες, αλλά και χωριά που μαζεύουν κόσμο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, όχι μόνο το Σαββατοκύριακο, αλλά όλη τη βδομάδα.

Ο στόχος είναι το σημαντικό αυτό πολιτικό ντοκουμέντο του Κόμματος να φτάσει σε χιλιάδες εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, νέους, σε κάθε εργατικό - λαϊκό σπίτι που αγωνιά και υποφέρει, που ψάχνει λύση στα προβλήματά του, ειδικά σε όλους εκείνους που το προηγούμενο διάστημα πήραν τις Θέσεις και συμμετείχαν στις συσκέψεις του Συνεδρίου, γιατί προσδοκάμε και επιδιώκουμε να γίνουν συμμέτοχοι στους σκοπούς του Κόμματος.

Ειδικό βάρος στο σχεδιασμό αναλαμβάνουν οι κλαδικές Οργανώσεις, για να φτάσει ο "Ριζοσπάστης" σε εργάτες που συναντηθήκαμε μαζί τους στις απεργιακές μάχες ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης, που θέλουμε να δυναμώσουμε τη συζήτηση μαζί τους για την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Ετσι πέρα από τις συνοικίες, προγραμματίζονται δεκάδες εξορμήσεις τη Δευτέρα σε εργοστάσια, σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία, δήμους.

Η πείρα που υπάρχει από τις επιτυχημένες εξορμήσεις με την εφημερίδα, τόσο με τις Θέσεις της ΚΕ, όσο και με την εισήγηση για το Συνέδριο, σε πόλεις όπως τα Τρίκαλα, δείχνει ότι με καλό σχεδιασμό, προετοιμασία, αλλά και συμμετοχή φίλων και οπαδών, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλό, αφήνοντας παρακαταθήκη για τη σταθεροποίηση της υψηλής διακίνησης του "Ριζοσπάστη" ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι».

Γεωργία Καπέτη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας -Δήλωση στο Ριζοσπάστη της Τετάρτης 7 Ιούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.