Τελευταίες Ειδήσεις

Τοποθέτηση Κατερίνας Παπακώστα στην Βουλή για το Πόρισμα της Προκαταρκτικής κατά του Ν. Παππά: «Ο ένοχος φοβάται την δικαστική κρίση, ο δε αθώος την επιδιώκει!»


Για γεγονότα και πρακτικές που παραπέμπουν σε πρακτικές όχι απλώς παρακράτους, αλλά μαφίας, έκανε λόγο στην τοποθέτησή της η Τρικαλινή Βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, του πορίσματος της Προκαταρκτικής Επιτροπής που ερεύνησε τον πρώην Υπουργό Νίκο Παππά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και την απόπειρα να στηθεί το ΣΥΡΙΖΑ Channel.


Η κα. Παπακώστα ως ομιλήτρια από την πλευρά της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, τόνισε πως «μέσα από την διαδικασία που έλαβε χώρα πληροφορηθήκαμε για εικονικές συμβάσεις, πολιτικές εντολές και εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια, τα οποία προέκυψαν από συγκεκριμένα αποδεικτικά μέσα, τα οποία αποτελούν με βάση τη νομική επιστήμη αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης συγκεκριμένων ποινικών αδικημάτων


Ακόμη, η Βουλευτής συνέχισε επισημαίνοντας, ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν επενδύει στον πολιτικό εκφυλισμό, μέσω της πολιτικής δολοφονίας χαρακτήρων, ως έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Novartis, αλλά αντίθετα επενδύει στην ανεξάρτητη δικαστική έρευνα με βάση συγκεκριμένα αποδεικτικά μέσα, που έχουν πλήρη αποδεικτική δύναμη.


Πέραν αυτών υπογράμμισε πως «ο ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για όλα όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο, σε σχέση με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ένα παρασκήνιο που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ και για ακόμη μια φορά ήταν πρωταγωνιστής στους διαλόγους που έλαβαν χώρα με τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή, ο πιο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στην στοχοθεσία του τη δημιουργία ενός παραθεσμικού μηχανισμού στα ΜΜΕ, που θα υπηρετεί το ‘’μαγαζί’’ και φυσικά τις επιδιώξεις του πρώην Υπουργού και την πολιτική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η Κυβέρνηση της ΝΔ επανέφερε τον σεβασμό στην διάκριση των εξουσιών και την ανεξαρτησία στην ελληνική δικαιοσύνη, ίσως είναι αυτός ο λόγος ,για τον οποίο τρέμετε όλοι σας στην ιδέα της δικαστικής έρευνας και αναλώνεστε σε διχαστική ρητορική και πολιτική λασπολογία…» 


Τέλος, η κα. Παπακώστα απευθυνόμενη στα αντιπολιτευτικά έδρανα, έκλεισε λέγοντας πως : «Ο ένοχος φοβάται την δικαστική κρίση, ο δε αθώος την επιδιώκει!»


Ολόκληρη η ομιλία της Βουλευτή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.