Τελευταίες Ειδήσεις

Επιστολή Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων

 


Αγαπητοί Συνεργάτες,


Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει συναδέλφους και μέλη, το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων, με έδρα την Καλαμπάκα, συνεχίζει να είναι αρωγός, σύμβουλος και φορέας ενημέρωσης όλων, αλλά και θεματοφύλακας των συμφερόντων του κλάδου στην περιοχή.

Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι απεστάλη επιστολή προς τους υπεύθυνους φορείς, ζητώντας την επέκταση της περιόδου κατά την οποία τα ξενοδοχεία της θα μπορούν να καταναλώσουν την επιδότηση του προγράμματος ΑΝΑΣΑ.

Συνημμένο θα βρείτε το έγγραφο για την ενημέρωσή σας. Θα εκτιμούσαμε την κοινοποίηση του και στους αναγνώστες σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με Εκτίμηση,
Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων
Έδρα: Μετέωρα
Meteora Hotels Union
T: +30 698 681 6200

Καλαμπάκα, 6 Ιουλίου 2021 
Προς: ΕΦΕΠΑΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΑΕΔΕΠ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Αξιότιμοι Κύριοι, Ως Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων, με έδρα τα Μετέωρα, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ανησυχίες μας, σχετικά με το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ. Το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ έχει ως κύρια υποχρέωση την ανάλωση του ποσού το οποίο λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, ως δαπάνες εντός του 2021. Στην ηπειρωτική Θεσσαλία και ειδικότερα στα Μετέωρα, παρατηρείται μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων να είναι κλειστός παρ’ όλο που βρισκόμαστε στο μέσο του έτους. Τα περισσότερα δε, εξ αυτών δεν θα ανοίξουν καθόλου μέχρι και το τέλος αυτού. Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι να καθίσταται δυσχερές έως και αδύνατον να αναλωθούν τα ποσά του προγράμματος ακόμη και αν ανοίξουν για ένα ή δύο μήνες τα καταλύματα. Για τους παραπάνω λόγους σας ζητούμε να δείτε με θετική σκέψη τη λήψη παράτασης, τουλάχιστον μέχρι την 30η Ιουνίου 2022, για τη συνολική ανάλωση του ποσού επιδότησης . Η περιφερειακή αρχή που από τις πρώτες στη χώρα έδωσε άμεση και σαφή στήριξη στις επιχειρήσεις μας, θεωρούμε πως πρέπει να δει θετικά και αυτό το αίτημα μας. 

Με Εκτίμηση, Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων 
Ο Πρόεδρος Ιωάννης Κουρούπας       Η Γραμματέας Στυλιανή Γκιάστα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.