Τελευταίες Ειδήσεις

Ολοι στη μάχη της πλατιάς διακίνησης!

 


ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 21ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ



Η Τομεακή Οργανώση Τρικάλων του ΚΚΕ και η Οργανώση της ΚΝΕ, μέλη και φίλοι του Κόμματος προετοιμάζονται για την πανεξόρμηση του Σαββατοκύριακου, οπότε και θα κυκλοφορήσει ένθετη στον «Ριζοσπάστη» η Απόφαση του 21ου Συνεδρίου του Κόμματος για τα καθήκοντα των κομμουνιστών στην εργατική τάξη και το κίνημά της και την κοινωνική συμμαχία.

Στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν τη δημοσιοποίηση της Απόφασης εντάσσονται περιοδείες και εξορμήσεις σε γειτονιές των πόλεων και στην ύπαιθρο, σε χώρους δουλειάς, σε χώρους όπου συχνάζουν νέοι. Πραγματοποιείται ένα μεγάλο πολιτικό άνοιγμα, ώστε να φτάσουν οι Αποφάσεις του Συνεδρίου σε κάθε εργάτη και υπάλληλο, σε κάθε αυτοαπασχολούμενο και αγρότη, νέο και γυναίκα, σε κάθε άνθρωπο που συμπορεύτηκε με τους κομμουνιστές στους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, που συζήτησε μαζί μας τις Θέσεις για το Συνέδριο, τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά του, που έχει ήδη στα χέρια του την Πολιτική Απόφαση του Συνεδρίου.

Το άνοιγμα αυτού του Σαββατοκύριακου πατάει σε αυτό που ήδη πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο, οπότε και διακινήθηκαν σε όλη τη χώρα χιλιάδες φύλλα «Ριζοσπάστη» με την Πολιτική Απόφαση. Επίσης πατάει και στην πολύπλευρη έντονη δράση της Τομεακής Οργάνωσης όλους τους προηγούμενους μήνες, είτε στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας είτε στο πλαίσιο της οργάνωσης μιας σειράς αγώνων. Εκεί συναντήθηκαμε με χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου και στόχος είναι τώρα να τους ξαναβρούμε, να συζητήσουμε ξανά μαζί τους πάνω στις Αποφάσεις του Συνεδρίου.

Το φύλλο αυτό του Ριζοσπάστη διατίθεται στα γραφεία της Τομεακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΚΕ (Ιακωβάκη 2), τηλ 2431025404.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.