Τελευταίες Ειδήσεις

Στα εγκαίνια των πρώτων 14 χιλιομέτρων του Νότιου τμήματος του Ε65 ο Θανάσης Λιούτας


Στα εγκαίνια των πρώτων 14 χιλιομέτρων του Νότιου τμήματος του Ε65 παρευρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του συντοπίτη μας Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς και άλλων εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης.

 

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι, «Ο Ε65, ένα έργο – όραμα ανάπτυξης, προόδου και ασφάλειας, με μεθοδικότητα και στόχευση, γίνεται πραγματικότητα επί των ημερών της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε λίγα χρόνια θα κατασκευαστεί και το Βόρειο τμήμα και τα οφέλη συνολικά του Ε65, του υπερσύγχρονου αυτοκινητοδρόμου στη ραχοκοκαλιά της χερσαίας Ελλάδας, θα είναι πολύτιμα για την περιοχή μας, για τον Νομό Τρικάλων, για τη Θεσσαλία και για όλη την Ελλάδα».

 

Ειδική μνεία πάνω στα οφέλη, τα οποία γεννά ο Ε65 για τον τόπο μας, έκανε ο Θανάσης Λιούτας και κατά την πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή, κατά την Κύρωση της Σύμβασης για την υλοποίηση του Βόρειου τμήματος του υπερσύγχρονου αυτού αυτοκινητοδρόμου.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής ειδικότερα είχε υπογραμμίσει ενώπιον της Ολομέλειας ότι, «Σύγχρονος δρόμος σημαίνει ανάπτυξη, πρόοδο και ασφάλεια. Επί των ημερών μας μπαίνει τέρμα σε μια εποχή αναβολών και καθυστερήσεων και το πολύ σημαντικό έργο, της υλοποίησης ολόκληρου του Ε65, μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι μια πραγματικότητα. Με την υλοποίηση και του Βόρειου τμήματος θα δοθεί πραγματικά ουσιαστική ανάπτυξη στον Νομό Τρικάλων, στην τοπική μας οικονομία και σε όλους τους συμπολίτες μου».

 






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.