Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Παπακώστα: «Κλείδωσε», εντός Σεπτεμβρίου η εγκατάσταση νέων λεβήτων Φυσικού Αερίου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων»


‘’Κλείδωσε’’ ακόμη ένα θέμα, για το οποίο έχει κινητοποιηθεί και ενεργήσει, ήδη από την αρχή της βουλευτικής της θητείας, η Τρικαλινή Βουλευτής κα. Παπακώστα, θέτοντάς το στον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα, αλλά και εν συνέχεια σε σχετικές συναντήσεις με τους επικεφαλής  της «Εταιρείας Κτηριακών Υποδομών Α.Ε».

 

Όπως δήλωσε η Βουλευτής:

«Κατόπιν αγαστής συνεργασίας με τον εξαίρετο συνάδελφο και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, κ. Γουγουλάκη, καθώς και με το Δ.Σ είχαμε προχωρήσει σε σειρά συγχρονισμένων ενεργειών, προκειμένου ένα χρόνιο και εύλογο αίτημα της εγκατάστασης φυσικού αερίου για τη θέρμανση στο Δικαστικό Μέγαρο, να υλοποιηθεί δίχως άλλες χρονοτριβές.

 

Γι΄αυτό τον λόγο πραγματοποίησα στοχευμένες συναντήσεις, αφενός με τον Υπουργό κ. Τσιάρα, ήδη από τον Οκτώβρη του 2019, στον οποίο έθεσα αρχικώς το θέμα, αλλά και αφετέρου με τους επικεφαλής της ΚΤΥΠ Α.Ε. , τον  Πρόεδρο της ΚΤΥΠ κ. Κατσίπο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάνναρη, και τον Γενικό Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ, κ. Κυριαζόπουλο, οι οποίοι αποκρίθηκαν θετικά για την υλοποίησή του, από την πρώτη μας συνάντηση τον περασμένο Σεπτέμβρη.

 

Στην χθεσινή μου συνάντηση στην Εταιρεία Κτηριακών Υποδομών, έλαβα σαφή και οριστική διαβεβαίωση από τον Πρόεδρο κ. Κατσίπο, ότι ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες, που είχαν προκύψει εξαιτίας της παλιάς μελέτης και η ολοκλήρωση της όλης εγκατάστασης θα γίνει εντός του Σεπτεμβρίου του 2021.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ, κυρίως ως συνάδελφος δικηγόρος, τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Τ κ. Γουγουλάκη, για την έντονη κινητοποίησή του, αναφορικά με την υλοποίηση του εν λόγω ζητήματος και για όλες τις ενέργειες στις οποίες προέβη, από πλευράς του 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.