Τελευταίες Ειδήσεις

Ποτάμι η Πίνδου στην Καλαμπάκα από την βροχόπτωση


Σε ποτάμι μετατράπηκε για ακόμα μια φορά η οδός Πίνδου στην Καλαμπάκα από την ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκξε το απόγευμα της Παρασκευής.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγονταν με δυσκολία και ήλθε να καταδείξει τις κακοκτεχνίες που μετά από χρόνια δεν έχουν αποκατασταθεί αναφορικά με την απορροή των υδάτων.

Κάποιοι κάνουν λόγο για κατασκευαστικές αστοχίες στην περιφερειακή οδό Πίνδου της Καλαμπάκας που δεν αντιμετωπίστηκαν με την εμφάνιση των πρώτων προβλημάτων εδώ και χρόνια ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα βουλωμένα φρεάτια παίζουν και αυτά ρόλο στο απαράδεκτο φαινόμενο η συγκεκριμένη οδός να μετατρέπεται σε ποτάμι.

Η αγανάκτηση των κατοίκων και ιδιαίτερα των περιοίκων της Πίνδου είναι δεδομένη και το ποτήρι της υπομ ονής έχει ξεχειλίσει  και ζητούν επιτακτικά « εδώ και τώρα» παρέμβαση και αποκατάσταση του προβλήματος καθώς η κατάσταση είναι απράδεκτη ενώ ελοχεύει ο κίνδυνος και για πρόκληση ατυχημάτων.

Δοθείσης της ευκαιρίας να υπενθυμίσουμε και το μεγάλ πρόβλημα με τους φωτεινούς σηματοδότες της συγκεκριμένης οδού που εδώ και χρόνια δεν λειτουργούν με τους αρμοδίους να επικαλούνται το πρόβλημα κλοπής των πλακετών και το μεγάλο κόστος αντικατάστασης τους.

Βέβαια κανείς μέχρι τώρα δεν κατάφερε να βρεί λύση ώστε να μην γίνονται κλοπές και ως εκ τούτου η κυκλοφορία σε ένα τέτοιο δρόμο-εθνική οδό-που διέρχεται μέσα από την πόλη να καθίσται άκρως επικίνδυνη για πεζούς και τροχοφόρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.