Τελευταίες Ειδήσεις

Συμμετοχή σε διαδικτυακό συνέδριο για το δίκαιο και την οικονομία για τον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Σε ένα σημαντικό διαδικτυακό συνέδριο με θέμα το Δίκαιο, την Οικονομία και τις Διεθνείς Σχέσεις, συμμετείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων και Διοικητής της δομής προσφύγων στη Βέροια Λευτέρης Αβραμόπουλος, ως υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας.


 Στο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα όπως η Ευρωπαϊκή́ ολοκλήρωση, το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ευρώπη, η εξέλιξη των επιχειρηματικών σχέσεων και συνεργασιών μέσα από την τήρηση της δεοντολογίας, της ηθικής πάνω απ’ όλα και της διπλωματίας κλπ.


Εκτός από τον Λευτέρη Αβραμόπουλο συμμετείχαν προσωπικότητες όπως ο


Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος του Enterprise Greece Ιωάννης Σμυρλής, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος Σπυρίδων Μάμαλης, ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης ,ο πρόεδρος του τμήματος ΔΕΟΣ Ιωάννης Βελέντζας κ.α.


Άλλη μια διάκριση για το νεαρό Αβραμόπουλο, που βλέπει τους ορίζοντες του να διευρύνονται και να ανοίγονται ευοίωνες προοπτικές για το προσωπικό του μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.