Τελευταίες Ειδήσεις

Δωρεά σχολικού λεωφορείου των Ελληνικών Γαλακτοκομείων Α.Ε. στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων


Με πολλή χαρά ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών-τριών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων ότι το λεωφορείο του σχολείου ξεκίνησε τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών-τριών.


Το λεωφορείο είναι δωρεά της εταιρείας ‘’ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.’’ και συγκεκριμένα των αδελφών Σαράντη εις μνήμην του Στέλιου Σκλαβενίτη.


Η παράδοση του λεωφορείου και ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου, το Σάββατο στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 παρουσία των αδελφών Σαράντη, εκπροσώπου των πολυκαταστημάτων Σκλαβενίτη, του δημάρχου Τρικκαίων κου Παπαστεργίου, της διευθύντριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Τρικάλων κας Ξυνοπούλου, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων γονέων και μαθητών-τριών.


Πρόκειται για ένα σύγχρονο λεωφορείο οκτώ θέσεων και δύο θέσεων αναπηρικών αμαξιδίων με ανεβατόρι. Θα εξυπηρετήσει την καθημερινή μετάβαση μαθητών-τριών από και προς το σχολείο, καθώς επίσης και τη μεταφορά τους σε μουσεία, βιβλιοθήκες, χώρους αναψυχής, πολυκαταστήματα, επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων, στα πλαίσια των σχολικών προγραμμάτων που κάθε χρόνο πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.


Η διεύθυνση του σχολείου εκπροσωπώντας τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές-τριες και τους γονείς και κηδεμόνες τους, ευχαριστούν ολόψυχα τους αδελφούς Σαράντη γι’ αυτή τη γενναιόδωρη δωρεά και τούς διαβεβαιώνουν ότι αυτό το λεωφορείο θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,με στόχο την βελτίωση της κοινωνικοποίησης των μαθητών-τριών.


Επίσης, η διεύθυνση ευχαριστεί το δήμο Τρικκαίων και συγκεκριμένα τον δήμαρχο κ. Παπαστεργίου για την αποδοχή της δωρεάς. Ο δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει τη φύλαξη και τη συντήρηση του λεωφορείου καθώς επίσης και την επάνδρωσή του με οδηγό και συνοδό.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.