Τελευταίες Ειδήσεις

Πότε και τι θα αλλάξει για γάμους, μουσική, ωράριο κυκλοφορίας


Για την επόμενη εβδομάδα μετατέθηκε από την  Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων οι αποφάσεις για το επόμενο βήμα χαλάρωσης


Όπως όλα δείχνουν για τις 15 Ιουνίου πηγαίνει να επιτραπεί η μουσική στην εστίαση


Η κατάσταση είναι καλύτερη και αν συνεχίσει έτσι στις 15 Ιουνίου οι χώροι της εστίασης θα λειτουργήσουν ξανά με μουσική αρχικά στους εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο του ο τηλεοπτικός σταθμό του star


Η Ελλάδα βρίσκεται στο «πορτοκαλί» ωστόσο αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο όπως λένε οι ειδικοί.


 Στα beach bar και τα εστιατόρια θα παίζει η μουσική πριν από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αυτό θα κάνει να χαμογελάσουν και οι ιδιοκτήτες κέντρων δεξιώσεων αφού από τις 15 του μήνα και μετά, θα αυξήσουν τον αριθμό των καλεσμένων και θα παίζουν μουσική σε γάμους και βαφτίσεις που ακυρώνονται ο ένας μετά τον άλλον.


Για τα κέντρα διασκέδασης και τους κλειστούς χώρους η άρση της απαγόρευσης αναμένεται τέλος Ιουνίου. 


Νομίζω ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ενδεχομένως θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάποιες ανακοινώσεις και το λέω γιατί γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το νυχτερινό ωράριο κυκλοφορίας, δήλωσε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι έχουμε μια καλή, πτωτική πορεία του ιού, ωστόσο ο ιός είναι ακόμα εδώ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.


Συμπλήρωσε πως ενδεχομένως να δοθεί την επόμενη εβδομάδα ορατότητα για το τι θα γίνει με τους γάμους, τις δεξιώσεις και τη μουσική, η Αριστοτελία Πελώνη.


Η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FM, ξεκαθάρισε πως στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό, καθώς θα αφορά τα πρωτόκολλα του τουρισμού.


Την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις για μουσική στην εστίαση και απαγόρευση κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την ίδια, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις 


Ειδικά για το θέμα της μουσικής στην εστίαση, εκτιμάται πως θα δοθεί το «πράσινο» φως στα μέσα Ιουνίου, πιθανόν μαζί με μία αλλαγή στην απαγόρευση του ωραρίου κυκλοφορίας (να πάει από τις 00.30 στη 01.30 ή ενδεχομένως και να καταργηθεί εντελώς)


Για γάμους


Σχετικά με τις δεξιώσεις, ο περιορισμός για ανώτατο όριο στους καλεσμένους δε θα φύγει εντελώς, αλλά ενδέχεται να διπλασιαστεί. Δηλαδή, από τα 100 άτομα θα πάμε στα 200. Ωστόσο, αυτό θα ισχύσει σε μεταγενέστερο χρόνο από αρχές Ιουλίου.


 Θα έχουμε τεστ αναπνοής για όσους μπαίνουν στη χώρα;

Η κυρία Πελώνη ρωτήθηκε και για το εάν τελικά θα εφαρμοστούν στις εισόδους της χώρας τα πρόσθετα μέτρα ελέγχου, όπως τα τεστ αναπνοής, ώστε να εντοπίζονται όσοι ενδεχομένως προσκομίζουν πλαστά τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.