Τελευταίες Ειδήσεις

Σοκ στην Κρήνη από το θάνατο του 48χρονου Γιάννη Καρούμπα


Σοκαρισμένες είναι από το απόγευμα της Κυριακής οι κοινωνίες της Κρήνης, του νησιού της Σκιάθου αλλά και της πόλης των Τρικάλων από τον απροσδόκητο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, του 48χρονου, Γιάννη Καρούμπα.


Σύμφωνα με πληροφορίες κι όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE», ο 48χρονος με καταγωγή από την Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας, βρισκόταν στην Σκιάθο και στην μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η οικογένειά του στις Κουκουναριές. Τον άτυχο 48χρονο τον βρήκε στο δωμάτιο ο πατέρας του χωρίς τις αισθήσεις και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου. Δυστυχώς εκεί οι γιατροί παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, διαπιστώνοντας το θάνατό του, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και πληροφορίες οφείλεται σε ανακοπή.


Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου συζύγου και πατέρα ανήλικων παιδιών θα εκδοθούν μετά την νεκροψία νεκροτομή που παραγγέλθηκε από τις αρμόδιες Αρχές και πιθανότατα να διενεργηθεί αύριο Τρίτη.


Ο Γιάννης υπήρξε ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο για την Κρήνη, διατηρώντας πολύ στενές φιλίες. Αν και αρκετά χρόνια τώρα ζούσε στα Τρίκαλα όπου εργαζόταν ως ελευθεροεπαγγελματίας, δεν ξεχνούσε το χωριό και τους συγχωριανούς του.


Ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο και στη Σκιάθο όπου η οικογένεια διατηρούσε μεγάλο ξενοδοχείο στις Κουκουναριές. Γνωστό και αγαπητό πρόσωπο και στα Τρίκαλα με την ενασχόληση του ως εργαζόμενος αλλά και ως ελευθεροεπαγγελματίας στο χώρο της εστίασης.


Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ο χρόνος τέλεσης της κηδείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.