Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Στις 01:30 το ωράριο από 12 Ιουνίου, ανοίγει η μουσική στην εστίαση


Εισήγηση για επιστροφή της μουσικής στην εστίαση αλλά με όριο στα ντεσιμπέλ έκανε η επιτροπή λοιμωξολόγων. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πρόταση για επέκταση του νυχτερινού ωραρίου στις 01:30 από 12 Ιουνίου.


Από την 1 Ιουλίου, καταργείται τελείως η απαγόρευση κυκλοφορίας, ανοίγουν τα νυχτερινά κέντρα και οι γάμοι θα γίνονται με προσκεκλημένους 300 άτομα.


Τις αποφάσεις θα ανακοινώσει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα συμμετέχει στην καθιερωμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Σήμερα, η ενημέρωση αντί για τις 6 θα γίνει στις 7 το απόγευμα. Θα έχουν προηγηθεί οι αποφάσεις των ειδικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι της συνεδρίασης της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων είναι η διεύρυνση κατά μια ώρα του ωραρίου κυκλοφορίας (στη 1.30 από 00.30 που ισχύει σήμερα), η επιστροφή της μουσικής στην εστίαση και η αύξηση των ατόμων σε γάμους και βαφτίσεις από 1η Ιουλίου, από 100 άτομα στα 200.


Πάντως το ενδεχόμενο της άμεσης κατάργησης του ωραρίου κυκλοφορίας απέκλεισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, επισημαίνοντας ότι «δεν τελειώσαμε με την πανδημία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.