Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη μαθητών στο Ράδιο Μετέωρα



Οι μαθητές του Α2 τμήματος του 2ου Δημ. Σχολείου Καλαμπάκας με την εκπαιδευτικό της τάξης κα Θεοδώρου Βασιλική και τον Διευθυντή κ. Καραγεώργο Χρήστο πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 21-5-21 βιωματική εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ στην Καλαμπάκα.

Φιλοξενούμενοι του ιδιοκτήτη κ. Ούτου Ευάγγελου καθώς και του υπεύθυνου δημοσιογράφου κ. Βλάχου Αθανάσιου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν βιωματικά και να ζήσουν μία «ζωντανή εκπομπή ραδιοφώνου» όπως ακριβώς αναφέρονταν το μάθημα σχετικά με το «Ραδιόφωνο» στο βιβλίο της γλώσσας τους.

Αρχικά έγινε μικρή ενημέρωση στους μαθητές από τον ιδιοκτήτη του σταθμού και στη συνέχεια επίδειξη των ηχοσυστημάτων και των ηλεκτρονικού εξοπλισμού που υπάρχουν στο στούντιο για την πραγματοποίηση των εκπομπών της.

 Ο δημοσιογράφος κ. Βλάχος συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές δίνοντας άλλο χρώμα στην ζωντανή εκπομπή αφήνοντας στους μικρούς μαθητές ευχάριστες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου που τα συνόδευαν καθώς και οι μαθητές ευχαρίστησαν τους δύο ραδιοφωνικούς συντελεστές του Ράδιο Μετέωρα καθώς οι μαθητές γνώρισαν τον τρόπο διεξαγωγής μίας ραδιοφωνικής εκπομπής χαιρετώντας μάλιστα το κοινό των ακροατών









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.