Τελευταίες Ειδήσεις

Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 27 -05- 2021


Την απόφαση να χορηγηθεί ειδική άδεια για το αυτοκίνητο του ΕΟΔΥ που πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους στην πλατεία Δεσποτικού ανακοίνωσε από τη Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

 

« Πρόεκυψε όντως το θέμα με το αυτοκίνητο του ΕΟΔΥ πάνω στην πλατεία Δεσποτικού, και παρόλο που υπάρχει ειδικός σκοπός υπήρξε καταγγελία από πολίτη και η Δημοτική Αστυνομία όφειλε να κάνει τη δουλειά της. Αυτό που θα κάνουμε είναι να βγάλουμε μια ειδική άδεια στα αυτοκίνητα του ΕΟΔΥ και να μπορέσουν να κάνουν το έργο τους.

Μερικές φορές οι πολίτες είναι λίγο πιο απόλυτοι στις απόψεις τους, εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έναν πολίτη τον ενοχλούσε το αυτοκίνητο που ήταν εκεί. Δεν είναι πρόβλημα της Δημοτικής Αστυνομίας ή του Δήμου, μέχρι και στο Δημαρχείο μπροστά σταθμεύει αυτοκίνητο του ΕΟΔΥ και ούτε ενόχλησε ούτε το ενοχλήσαμε. Είναι πρόβλημα συγκεκριμένων πολιτών που πατάνε προφανώς πάνω στο νόμο, και δημιουργούν τέτοιου είδους ζητήματα.»

 

 

 

 Η πολλή παρέα του δημάρχου Τρικκαίων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τελικά βλάπτει, δήλωσε σήμερα μιλώντας στη Λέσχη 97,6 η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι βρίσκεται σε πολιτική ετοιμότητα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών:

 

«Από ότι φαίνεται, η πολλή παρέα του Δημάρχου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, βλάπτει. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς γιατί μετά τον ορυμαγδό ανακοινώσεων από κόμματα και την κατακραυγή των πολιτών, ο ίδιος πετάει την μπάλα στην εξέδρα στοχοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα δεν παραδέχεται πόσο λάθος ήταν η κίνηση που έκανε με τις κατασχέσεις. Είναι ένα γενικό πρόβλημα, δεν γίνεται μόνο στο Δήμο Τρικκαίων να υπάρχουν απλήρωτες κλήσεις. Πολιτική επιλογή του ήταν να κάνει κατασχέσεις. Αυτό που θα ήθελα εγώ, θα ήταν σε αυτή τη φάση ο κ. Παπαστεργίου να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να μην προχωρήσει σε κατασχέσεις λογαριασμών.

 

Όσο για την κεντρική πολιτική σκηνή, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε τον τόνο για το πώς θα πάμε από δω και πέρα και σε επίπεδο Βουλής και σε επίπεδο κοινωνίας. Όταν έρθει η ώρα και προκηρυχθούν οι εκλογές, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εμείς θα παρουσιάσουμε στην κοινωνία ένα διαφορετικό σχέδιο. Εγώ είμαι έτοιμη και δίνω συνεχώς τον αγώνα, και θα τον δώσω και από όπου αποφασίσουμε, είτε στο εθνικό ψηφοδέλτιο είτε αλλού. Μετά και την εμπειρία της διακυβέρνησης του 2015 υπάρχει και μεγαλύτερη πολιτική ωριμότητα.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.