Τελευταίες Ειδήσεις

14 εξεταστικά κέντρα στο ν. Τρικάλων για τις πανελλαδικές εξετάσεις


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Τρικάλων, ενώ σήμερα ορίστηκαν και τα εξεταστικά κέντρα για το Νομό.


Συνολικά, ανακοινώθηκαν 14 εξεταστικά κέντρα και είναι το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο και 8ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων, το Γενικό Λύκειο Βαλτινού , το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας , το Γενικό Λύκειο Οιχαλίας, το Γενικό Λύκειο Πύλης, το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας και το 2ο ΣΔΕ Τρικάλων (Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων).


Οι πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, τη Δευτέρα 14 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και την Τρίτη 15 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ. Για τους υποψηφίους των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ οι πανελλαδικές τελειώνουν την Τρίτη 22 Ιουνίου, με τα μαθήματα Ιστορία, Φυσική, Οικονομία. Εν τω μεταξύ, σε μια φάση και χωρίς περιορισμό στις σχολές επιλογής τους, θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας το εφετινό τους μηχανογραφικό, όπως ξεκαθαρίστηκε για μια ακόμα φορά , με τις τελευταίες οδηγίες του υπουργείου Παιδείας για τον τρόπο υπολογισμού της ΕΒΕ και τα μηχανογραφικά.


Θα μπορέσουν επίσης να συμπληρώσουν και το λεγόμενο παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο που υποβάλλεται από τελειόφοιτους και υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να καταλάβουν θέση καταρτιζόμενου σε δημόσιο Ι.Ε.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.