Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη της ΔΕΕΠ( ΝΟΔΕ ) ΝΔ Τρικάλων στους σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας.Την Κυριακή 25 Απριλίου αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ( ΝΟΔΕ) ΝΔ Τρικάλων με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Τρέλη , τον Γραμματέα Γιάννη Κουτσονάσιο, την Ταμία Μάνη Γιαννοτάκη, το μέλος Κώστα Καμήτα , τον Αναπλ. Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας της ΝΔ Μιχάλη Μπαγιώτη τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Φαρκαδώνας Δημήτρη Λέφα και τον Δημοτικό Σύμβουλο Φαρκαδόνας Κώστα Κοκκινίδη επισκέφτηκαν τους σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας όπου τους δέχθηκαν με χαρά στις  κοινότητες Ζάρκου και Γριζάνου προσφέροντας λόγω και των ημερών του Πάσχα συμβολικά δώρα .
Αρχικά συνομίλησαν  με τον Πρόεδρο της κοινότητας Ζάρκου Γιάννη Βούλγαρη και εν συνεχεία με την Πρόεδρο της κοινότητας Γριζάνου Ευανθία Κακαδιάρη.
Και στις δυο κοινότητες εκτός από τις καθιερωμένες ευχές είχαν συζήτηση με τους σεισμοπαθείς και ανέφεραν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα τους όπου με γρήγορες παρεμβάσεις έκαναν το καλύτερο. 
Επίσης θα συνεχίσει η ΝΔ να είναι κοντά στους κατοίκους αυτών των περιοχών που έχουν πληγεί από τον σεισμό.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.