Τελευταίες Ειδήσεις

Αναφορά Σάκη Παπαδόπουλου

 


Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους:                     κ. Υπουργό Εσωτερικών

 

κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

 

κ. Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

 

κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

 

Θέμα: «Αίτημα Δήμου Φαρκαδόνας για επιχορήγηση ύψους 650.000,00 ευρώ προς αποκατάσταση ζημιών στις σχολικές μονάδες του Δήμου από το σεισμό της 03.03.2021».

 

Ο βουλευτής Τρικάλων Παπαδόπουλος Αθανάσιος, καταθέτει αναφορά προς τους κ. Υπουργούς, με θέμα:

«Αίτημα Δήμου Φαρκαδόνας για επιχορήγηση ύψους 650.000,00 ευρώ προς αποκατάσταση ζημιών στις σχολικές μονάδες του Δήμου από το σεισμό της 03.03.2021».

Από τον ισχυρό σεισμό της 03.03.2021 προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σχολικά κτίρια  του Δήμου Φαρκαδόνας, όπως διαπιστώθηκε και από τους ταχείς οπτικούς ελέγχους που πραγματοποίησε η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Όταν ανοίξουν ξανά οι σχολικές μονάδες θα πρέπει να υπάρχει λύση στέγασης των μαθητών σε σχολεία κατάλληλα προς χρήση.

Προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στα σχολικά κτίρια του Δήμου,  ο Δήμος Φαρκαδόνας καταθέτει αίτημα επιχορήγησης ύψους 650.000,00 ευρώ.

Επισυνάπτεται σχετικό αίτημα.

Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας, για την απάντηση σχετικά με τις ενέργειες των Υπουργείων για αποτελεσματική και οριστική επίλυση του θέματος

Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας, για την απάντηση σχετικά με τις ενέργειες των Υπουργείων για αποτελεσματική και οριστική επίλυση του θέματος. Παρακαλούμε  για  τις  δικές  σας  άμεσες  ενέργειες  για  την  εκταμίευση  των  πιστώσεων,  προκειμένου

διευθετηθεί το ταχύτερο δυνατό το πολύ σπουδαίο θέμα των πληγεισών υποδομών εκπαίδευσης στο

Δήμο μας

 

Τρίκαλα, 09/04/2021

 

Ο καταθέτων βουλευτής Παπαδόπουλος Αθανάσιος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.