Τελευταίες Ειδήσεις

Πάντα κοντά ο Θανάσης Παιδής στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα»


Διαχρονική είναι η καλή συνεργασία του Θανάση Παιδή με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα».

Μέλος του Συλλόγου και τακτικός αιμοδότης ο Θανάσης  Παιδής στηρίζει το σύνολο της δράσης που αναπτύσσει ο φορέας.

Η πορεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» είναι μακρά και η προσφορά του σημαντική, ενώ βρίσκεται στην πρωτοπορία σε ότι αφορά τη συγκέντρωση του πολυτιμότερου αγαθού - που είναι το αίμα - για όποιον έχει ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Θανάσης Παιδής συμμετείχε ενεργά και στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία του Αμπελώνα, η οποία ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ για μία ακόμη φορά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσήλθαν στη δράση που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η Ελπίδα”. Η κίνηση στην οποία η καθεμιά και ο καθένας προχώρησε αποδεικνύει την ειλικρινή αλληλεγγύη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, ενώ μας γεμίζει με ελπίδα μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ενωμένοι, με αγάπη, παραμένοντας σταθερά στο πλάι όποιου έχει ανάγκη, είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρουμε.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η εθελοντική αιμοδοσία ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, καταδεικνύει πως δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από την έμπρακτη προσφορά ώστε να τιμηθεί αυτό το ανεξίτηλο ορόσημο που οδήγησε στην Ανεξαρτησία του Έθνους.

Απευθύνω θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου - με τα οποία έχουμε εξαιρετική συνεργασία – και γι’ αυτήν την πρωτοβουλία τους.

Συνάμα δηλώνουμε πως είμαστε και θα παραμείνουμε πάντα κοντά στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “ Η Ελπίδα” με στόχο να βαδίζουμε μαζί στον δρόμο της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.