Τελευταίες Ειδήσεις

Το Κίνημα Αλλαγής συζητά ψηφιακά με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλίας.

 Από Δευτέρα έως Τετάρτη η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, περιοδεύουν ψηφιακά στην Θεσσαλία, προκειμένου να ακούσουν τους φορείς και να επικοινωνήσουν τις  προτάσεις του κόμματος για το Ταμείο Ανάκαμψης, την Πανδημία και την Οικονομία.

Ένα ισχυρό όπλο για την ελληνική Οικονομία όπως είναι το Ταμείο Ανάκαμψης πρέπει να συζητηθεί με τους φορείς και τα κόμματα, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση, ώστε  να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και να αποτελέσει το όχημα εξόδου από την κρίση. Ως Κίνημα Αλλαγής,  μέσω της άσκησης δημιουργικής  αντιπολίτευσης, τόσο με την γόνιμη  κριτική μας όσο  και με τις τεκμηριωμένες προτάσεις μας,  βάζουμε πλάτη για την χώρα και στηρίζουμε τους πολίτες. 

Η ψηφιακή Περιοδεία ξεκινά την Δευτέρα 12 Απριλίου με ομιλία της προέδρου μας Φώφης Γεννηματά στους κοινωνικούς- παραγωγικούς φορείς και σε στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στην Λάρισα  και συνεχίζεται στους υπόλοιπους Νομούς με τους φορείς και τα στελέχη σε κάθε Νομό.

Στα Τρίκαλα  θα γίνει την Τετάρτη  14 Απριλίου στις 6 το απόγευμα με ομιλητές τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη και τον Απόστολο Κρυωνίδη  αναπληρωτή γραμματέα Οικονομίας του Κινήματος Αλλαγής.

Μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις ομιλίες,   όσοι το επιθυμούν,                                  στο f LIVE@ kinimaallagis.

 

 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.