Τελευταίες Ειδήσεις

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Το στεφάνι με τα φυτά από την Ελλάδα και το σημείωμα της Μέγκαν



Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να μην μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, ωστόσο φρόντισε να τον τιμήσει με τον τρόπο της. 


Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του έχουν δώσει εντολή να τοποθετηθεί ένα στεφάνι κατά την διάρκεια της τελετής στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνσδορ.


Tο στεφάνι, το οποίο συνοδεύεται από ένα χειρόγραφο αποχαιρετιστήριο σημείωμα της Μέγκαν Μαρκλ, αποτελείται από μια ποικιλία από τοπικά λουλούδια. Ο Χάρι και η Μέγκαν ζήτησαν, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, από ένα από τα αγαπημένα τους ανθοπωλεία να φτιάξουν το στεφάνι, το οποίο θα περιλαμβάνει απαλή άκανθος, λουλούδι που φύεται στην Ελλάδα προκειμένου να εκπροσωπήσει την κληρονομιά του πρίγκιπα Φίλιππου και θαλάσσιο ελαιόπρινο, για να εκπροσωπεί το Βασιλικό Ναυτικό.


Το στεφάνι διαθέτει επίσης καμπανούλες, που αντιπροσωπεύουν την ευγνωμοσύνη και την αιώνια αγάπη, δενδρολίβανο που υποδηλώνει την ανάμνηση, λεβάντα για αφοσίωση και τριαντάφυλλα προς τιμή του Ιουνίου που είναι ο μήνας γέννησης του Φίλιππου.


Η Μέγκαν παρακολούθησε την κηδεία από την τηλεόραση καθώς ο γιατρός δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει καθώς είναι έγκυος.


Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Γουίνδσορ, εκεί όπου ο Χάρι και η Μέγκαν παντρεύτηκαν το 2018, θα είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντά την οικογένειά του μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε με την Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρι τον Μάρτιο.


Σε αυτήν το ζευγάρι κατηγόρησε ένα μη κατονομαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας για ρατσιστικό σχόλιο εις βάρος της Μέγκαν και είπε ότι η βασιλική οικογένεια αγνόησε τις εκκλήσεις της για βοήθεια όταν ένιωθε αυτοκτονικές τάσεις.


Η πηγή, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της, είπε ότι η Μέγκαν, η οποία επισήμως είναι γνωστή ως δούκισσα του Σάσεξ, ήλπιζε να παραστεί στην κηδεία αλλά ο γιατρός της δεν της έδωσε άδεια.


Ο Χάρι και η Μέγκαν μετακόμισαν στο Λος Αντζελες και παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον περασμένο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.