Τελευταίες Ειδήσεις

Αναφορά Σάκη Παπαδόπουλου

 


Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους:  κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

                                                                            κ. Υπουργό Εσωτερικών

 

 

Θέμα: «Αίτημα Δήμου Μετεώρων για κήρυξη των Δ.Ε. Τυμφαίων, Δ.Ε. Χασίων, Δ.Ε. Βασιλικής και Δ.Ε. Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας λόγω των μεγάλων βλαπτικών συνεπειών των πρόσφατων ισχυρών σεισμικών δονήσεων».

 

Ο βουλευτής Τρικάλων Παπαδόπουλος Αθανάσιος, καταθέτει αναφορά προς τον κ. Υπουργό, με θέμα: «Αίτημα Δήμου Μετεώρων για κήρυξη των Δ.Ε. Τυμφαίων, Δ.Ε. Χασίων, Δ.Ε. Βασιλικής και Δ.Ε. Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας λόγω των μεγάλων βλαπτικών συνεπειών των πρόσφατων ισχυρών σεισμικών δονήσεων».

Ο Δήμος Μετεώρων ως ευρισκόμενος εξαιρετικά κοντά στο επίκεντρο των πρόσφατων ισχυρών σεισμών, επλήγη ιδιαίτερα σφοδρά από αυτούς. Σημαντικές ζημιές παρατηρήθηκαν σε κατοικίες, σε δημοτικές υποδομές, σε υποδομές ύδρευσης και οδοποιίας κτλ.

Συνεπώς ο Δήμος Μετεώρων καταθέτει αίτημα κήρυξης του Δήμου Μετεώρων της Π.Ε. Τρικάλων σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω εκδήλωσης σεισμικών φαινομένων.

Επισυνάπτονται σχετικά αιτήματα.

Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας, για την απάντηση σχετικά με τις ενέργειες των Υπουργείων για αποτελεσματική και οριστική επίλυση του θέματος.

 

Τρίκαλα, 18/03/2021

 

Ο καταθέτων βουλευτής

Παπαδόπουλος Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.