Τελευταίες Ειδήσεις

Στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας


Σε επίσκεψη των πληγεισών από το σεισμό περιοχών της Ελασσόνας και του Τυρνάβου προέβει κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο ΟΕΜΕΘ και Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Τυρνάβου Κωνσταντίνο Πετμεζά, Ελασσόνας Χριστίνα Σαμόλαδου και Οιχαλίας - Φαρκαδόνας Βάϊο Τέλλιο.



Σκοπός ήταν να βρεθούν κοντά στους ανθρώπους των περιοχών καταγράφοντας τα προβλήματα που δημιούργησαν οι αλλεπάλληλοι σεισμοί εστιάζοντας κυρίως στις ζημιές που προκλήθηκαν στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές ώστε να βρεθούν τρόποι διαχρονικής στήριξής τους μέσω των συλλογικών οργάνων τους. Έγινε προσπάθεια καταγραφής της πλειονότητας των επιχειρήσεων που επλήγησαν καθώς και προσδιορισμός του ύψους των καταστροφών που υπέστησαν. Κύριο μέλημα όλων μας είναι η ουσιαστική στήριξη των ανθρώπων και των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα από τις καταστροφικές για την ζωή και την οικονομία συνέπειες από τις συνεχόμενες σεισμικές ακολουθίες.

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις να επιστρέψουν το συντομότερο στην προ σεισμού καθημερινότητά τους.

 Ευχαριστούμε θερμά τους κατοίκους των περιοχών και τους προέδρους που μας υποδέχθηκαν στα μέρη τους καθώς και τους αντιδημάρχους κ. Κίμωνα Τσούρη και κ. Δραγατσίκη Ιωάννη για την πολύτιμη βοήθειά και συνεργασία



 

                                                                         ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.ΕΜ.Ε.Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.